"İlçe Milli Eğitim Müdürü Aklını Başına Almalıdır"

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürünün sendika temsilcine yapmış olduğu muameleye tepki gösterdi. İşte Başkan Kuruoğlu'nun açıklamaları...

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Aklını Başına Almalıdır.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye İş Bankası Vize Şubesi arasında 2023 Ocak’ta imzalanan maaş promosyon anlaşması, mutabakatta ihmal edilen bir madde nedeniyle 40 civarında öğretmenin promosyon alamaması büyük bir mağduriyete yol açmıştı. Bu mağduriyeti giderme adına Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Temsilciliği olarak İş Bankası Vize Şubesi, Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük nezdinde gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde önceki sözleşmeye ek bir protokol yapılarak sorun ortadan kaldırılmış ve eğitim çalışanları hak ettikleri ödemelerini gecikmeli de olsa almıştır. Özellikle sorunun çözümü noktasında yapıcı yaklaşımları nedeniyle İş Bankası Vize Şubesi eski müdürü İsmail TOPÇU ve Vize Şubesi yeni müdürü Nesin BERBEROĞLU’na çok teşekkür ediyoruz!

Ancak sürecin sonuçlanmasının ardından iki ay gibi bir zaman geçmesine rağmen Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu işi tek başına hiçbir destek almadan başaran Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Temsilciliğine bir teşekkür dahi etmemiştir! Aksine sorunun üzerine gittiğimiz için sendikamızı görmezden gelmiş, daha önce yapılan proje görevlendirmelerinde görev alan İl Temsilcimiz Fatih ÇODAR bütün projelerden çıkarılmıştır!

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün protokoldeki hataları yüzünden öğretmenler mağdur olunca bizi görmezden gelmeleri çok da umurumuzda değil! Tek derdimiz eğitim çalışanlarının yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmaktı ve bunu da tek başımıza başardık! Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öğretmenlerin haklarını koruduğumuz için bize teşekkür etmesi gerekirken bu akılalmaz düşmanca tavrını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri