MEB'de çalışan personellere müjdeli haber: tüm promosyonlar yenilenecek

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çalışan personeller için flaş haberler geldi.

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çalışan personeller için flaş haberler geldi. Gelen haberlere göre de MEB'de KDK kararı gereği birçok banka promosyon anlaşmalarının yenileneceği ifade edildi. Birçok bölgede personel başına 60 bin TL promosyon ödemeleri duyurulurken bu noktada ise her il ve ilçe MEM'lerin aldığı kararlar da farklı olabiliyor. Ortak anlaşma yapılmazken bu süreçte de alınan yeni kararların da kısa süre içerisinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Daha önce 10 bin 12 bin ve 20 bin bandında alınan il ve ilçe MEM'lerin promosyon kararlarına büyük tepki gelirken bu yıl artan enflasyon ve girdi maliyetlerinin yükselmesi sonrasında ise promosyon ödemelerinde de yenilemelerin yaşanacağı ifade edildi. Son karar ise ülke Trabzon'dan gelirken anlaşma ise duyuruldu.

TRABZON'DA YENİ REKOR

Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün banka promosyon ihalesi, iki oturumda gerçekleşti. Bu ihale sonucunda öğretmenlere verilecek promosyon miktarı, önceki rekorları geride bırakarak 60.550 TL olarak belirlendi. Bu yeni tutar, Malatya'da geçtiğimiz hafta duyurulan 60.025 TL'lik promosyon ödemesini küçük bir farkla geçti.

İL VE İLÇE MEM'LER YENİ ANLAŞMALARI DUYURUYOR

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından alınan yeni kararlar da il ve ilçe MEM'lerin yeni anlaşmalarını da resmen duyuruyor. Bu noktada da gelecek anlaşmalar MEB personellerini de memnun edeceğe benziyor.

Kamubiz.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri