Memurlar hesaplarınızı kontrol edin! 14 günlük maaş farkı yatırıldı

Türkiye'de Temmuz 2024 maaşlara zam gelmesi sonrasında memurların 14 günlük maaş farkı alacakları hesaplara yatırıldı.

Türkiye'de Temmuz 2024 maaşlara zam gelmesi sonrasında memurların 14 günlük maaş farkı alacakları hesaplara yatırıldı. Ödemelerin ne zaman hesaplara aktarılacağı merakla beklenirken ortalıkta ise farklı bilgi kirlilikleri vardı.

İlk olarak Kamubiz.com'un 14-16 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatıracağını duyurmasının ardından sabah erken saatlerde ise memurlar 14 günlük maaş farklarıyla ilgili banka hesaplarından bildirim aldılar. Hesaplarını inceleyen memurlar da maaş farklarının hesaplara aktarıldığını gördü.

HESAPLARINIZI KONTROL EDİN

Temmuz ayı itibariyle memurların maaş ve maaş kalemlerine de yüzde 19,31 oranında zam yapılırken gelen zamla beraber de 14 günlük maaş farkları da memurlara tek seferliğine ödenecek.

14 günlük maaş farkıyla ilgili yaşanan son gelişmelerden sonra Temmuz ayı ile birlikte 14 günlük maaş farkı ödemeleri de hesaplara aktarıldı. Maaş farkı ödemesiyle ilgili yeni gelişmeler de gündeme düştü.

Normalde Temmuz ayı sonuna doğru ödenmesi beklenen maaş farklarının bazı il ve ilçelerde memurların hesabına yattığı belirtiliyor.

Temmuz sonuna doğru maaş farkları tüm illerde yatırılmış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri