Öğretmenleri Heyecanlandıran Müjde: İş Bankası’ndan 54.000 TL Promosyon

İş Bankası, hem emeklilere hem de kamu çalışanlarına yaptığı yüksek promosyon ödemeleri ile dikkat çekiyor. Yeni yapılan promosyon anlaşması kapsamında İş Bankası, kamu çalışanlarına 54.000 TL’ye varan ödemeler yapacak.

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İçin Promosyon Anlaşması

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına yönelik maaş promosyon anlaşması imzalandı. Vezirköprü Milli Eğitim Müdürlüğü ile ihaleye giren bankalar arasında yapılan promosyon ihale anlaşması sonuçlandı. İhaleye katılan Yapı Kredi Bankası, DenizBank ve İş Bankası arasından, ihaleyi İş Bankası Vezirköprü Şubesi kazandı.

En Yüksek Teklif İş Bankası’ndan

Promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren İş Bankası Vezirköprü Şubesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında anlaşma sağlandı. Bu anlaşma kapsamında, Vezirköprü’de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 1.512 personele kişi başı 54.000 TL promosyon ödemesi yapılacak. Toplamda, Milli Eğitim çalışanlarına 81 milyon 378 bin TL promosyon bedeli ödeneceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri