Öğretmenlerin Eylül seminerleri il dışında alınabilir mi?

Türkiye'de Haziran ayı itibariyle çevrimiçi olarak gerçekleşen seminerler sonrası Eylül ayı yüz yüze seminerlere de dönüş yapılacağı ifade edildi.

Türkiye'de Haziran ayı itibariyle çevrimiçi olarak gerçekleşen seminerler sonrası Eylül ayı yüz yüze seminerlere de dönüş yapılacağı ifade edildi.

Eylül ayında gerçekleştirilecek mesleki çalışmalar, 2 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 6 Eylül Cuma günü sona erecek.

Önceki yıllarda, haziran ayında gerçekleştirilen mesleki çalışmalar sırasında öğretmenler, il dışında seminerlere katılma imkânı bulmuşlardı.

MEB AÇIKLADI

Eylül ayındaki seminerlerin il dışında gerçekleştirilebilmesi konusunda net bir bilgi bulunmamakla birlikte, Millî Eğitim Bakanlığı'nın konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu yıl, haziran ayında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen seminerlerin ardından, eylül ayında yüz yüze seminerlere geri dönülmesi kararı alındı.

Bu karar, öğretmenlerin daha etkili bir şekilde eğitim almalarını ve meslektaşlarıyla doğrudan etkileşimde bulunmalarını hedefliyor. Yüz yüze seminerler, öğretmenlerin birbirleriyle deneyim paylaşmalarına ve yeni eğitim stratejileri hakkında bilgi edinmelerine olanak tanıyacak.

Öğretmenler, eylül ayındaki mesleki çalışmalar için hazırlıklarını yaparken, il dışında seminer imkanı olup olmayacağına dair bilgi beklemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri