BELEDİYE VE ÖZEL İDARE'DE MEMUR OLMAK VARMIŞ! Sosyal denge tazminatı ile ne dengeleniyor? Bilen biri varsa anlatsın...

Kamuda memurlar arasındaki maaş farkı DENGE TAZMİNATI adı altında getirilen bir uygulama ile dahada bozulmaya devam ediyor

Hergün bir belediye veya Özel İdare Müdürlüklerinden DENGE TAZMİNATI zam haberi geliyor. Memurlara yüzde 120 zam müjdesi! Sosyal denge tazminatı imzalandı...gibi..

Memurlar 657 Sayılı DMK'ya tabi memurlar arasındaki bu ayrımcılığın Hangi akla hizmet getirildiğini anlamakta zorlanıyor

KADİRLİ BELEDİYESİNDE imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesine göre memurların ‘Sosyal Denge Tazminatı’ yüzde 400 arttırarak 1.850 TL’den 7300 TL’ye yükseltildi.

Şimdi sormak gerekmez mi neyin dengesi bu? Ülkede memur memurdur hangi kurumda çalışıyorsa statüsü aynıdır. Milli eğitim, tarım, maliye veya tapudaki memurla, Belediye ve Özel idaredeki memurun farkı nedir?

Kimse Belediye ve Özel idaredekiler neden daha fazla alıyor demiyor. Ama bu ayrımcılık nedendir? İmkan varsa tüm memurlara verilsin.

Denge tazminatı ile ne dengeleniyor? Bilen varsa birisi anlatsın diğer memurlara. Vesselam...

HABERİMİZE YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memurlar Haberleri