Görevden Alınan İl Müdürü Mahkemeyi Kazandı!

2022 yılında görevden alınan İl Müdürü Siraç Ekin, İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazandı. Mahkeme kararı doğrultusunda Müdür Ekin'in görevine iade edildiği öğrenildi.

İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğünde Sular Durulmuyor

İŞKUR Genel Müdürlüğü'nden gelen flaş bir karar ile İl Müdürü Aytekin Doğan görevden alındı. Doğan’ın görevden alınması ile İŞKUR’da son iki yılda dört müdür değişmiş oldu.

AYTEKİN DOĞAN GÖREVDEN ALINDI

İŞKUR İl Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İl eski Müdürü Siraç Ekin, İdare Mahkemesi'ne açmış olduğu davayı kazandı. Ekin’in davayı kazanmasının ardından, mahkeme kararı doğrultusunda İŞKUR Genel Müdürlüğü, daha önce asaleten ataması yapılan Aytekin Doğan’ı görevden aldı.

2 YILDA 4 MÜDÜR DEĞİŞTİ

2022 yılında İl Müdürü Siraç Ekin görevden alınarak Kilis’e araştırmacı olarak görevlendirilmişti. On yılı aşkın süre İŞKUR İl Müdürü olarak görev yapan Ekin’in ardından başlayan süreçte, İŞKUR’a İl Müdürü dayanmıyor. Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğüne sırasıyla vekaleten Abdulhamit Yıldırım, Yavuz Selim Öztürk ve Özlem Soylu Demirel atanmıştı. İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından son olarak Gaziantep İŞKUR Müdürlüğüne Aytekin Doğan atanmıştı.

gazianteppusulası

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Memurlar Haberleri