MEMUR MAAŞLARINDA SON DAKİKA | Temmuz zammı öncesi memurlara sosyal denge tazminatı MÜJDESİ!

Türkiye'nin çeşitli illerinde, memur maaşlarında önemli gelişme yaşandı. Kadrolu ve sözleşmeli memurların ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmek için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı ve memurlara tavandan sosyal denge tazminatı ödenmesi kara

Türkiye'de çeşitli illerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalışan memur personele, sözleşme dönemi içinde sosyal denge tazminatı ödemesi görüşüldü. Belediye bünyesinde çalışan memurlar için yapılan görüşmelerde, Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı. Bir çok belediye tarafından imzalanan sözleşmelerle, sosyal denge tazminatı oranı en üst limit olan yüzde 120 olarak artırıldı.

Özellikle 11 ilde gerçekleştirilen bu artışlar, memur maaşlarında Temmuz ayı öncesinde ciddi bir yükselişe neden olacak. Bu illerdeki memurların maaşlarına yansıtılan ek zamlar, 8500 TL'ye kadar çıkabiliyor.

İşte bu iller ve yapılan anlaşmaların detayları:


Özel idare personeline Denge Tazminatı onayladı: Zonguldak İl Genel Meclisinde, memur personele, sosyal denge tazminatı ödemesi oy birliğiyle kabul edildi.

Nevşehir İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi Memur ve Sözleşmeli Personele, Sosyal Denge Tazminatı ödenmesine karar verdi.

MALATYA BATTALGAZİ BELEDİYESİ SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI: 2024-2025 yıllarını kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi çerçevesinde memurlara ödenen sosyal denge tazminatına en yüksek oran olan yüzde 120 oranında artış yapıldı.

Mamak’ta memurları sevindiren sözleşme: Mamak Belediyesi’nde görev yapan kadrolu ve sözleşmeli memurlar için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile memurlara yüzde 110 oranında sosyal denge tazminatı ödenecek.

Düzce'de sözleşme imzalandı! Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

MEMURLARI SEVİNDİREN PROTOKOL: BURSA Yenişehir Belediye bünyesinde çalışan memurlar için sosyal denge tazminatı oranının en üst limit olan yüzde 120 olarak belirlendiği açıklandı

Niğde’de Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı: Niğde İl Özel İdaresi’nde memur statüsünde çalışan memurlar için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Memurlara Sosyal Denge Tazminatı İmzalandı! Edirne Uzunköprü Belediyesi memurların refahını artırmak amacıyla "sosyal denge sözleşmesini" en üst limit olan bir anlaşmayla imzaladı.

Kahramankazan Belediyesinden sosyal denge tazminatında iyileştirme: Memurlara yönelik yapılan çalışmada, sosyal denge tazminatında yüzde 70’den yüzde 100 ile yüzde 120 arasında artış yapıldı.

Sivas Belediyesinde Sosyal Denge Sevinci: Sosyal denge tazminatı sözleşmesi ile belediyede çalışan 657 sayılı yasaya tabi devlet memurlarına ve sözleşmeli memurlara ödenen tazminat, yeni dönemde yüzde 120 oranında ödenmeye devam edecek.

SOSYAL DENGE TAZMİNATI SEVİNCİ: Denizli Büyükşehir Belediyesi yüzde 80 olarak uygulanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni yüzde 110'a çıkardı.

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Memurlar Haberleri