Öğrencinin hayatını kaybettiği olayda sıcak gelişme: İlçe müdürünün ardından il müdürü de soruşturma geçirecek!

Bir öğrencinin hayatını kaybettiği asansör kazasında sıcak gelişmeler peş peşe yaşandı; yurt müdürü ve ilçe müdürünün ardından, il müdürü de soruşturmadan geçecek...

Aydın’ın Efeler ilçesindeki KYK yurdundan yaşanan asansör kazası nedeniyle Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü C.F. hakkında soruşturma yapılması için izin verildiği öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz Ekim ayında Efeler ilçesi Işıklı Mahallesinde bulunan Güzelhisar KYK Kız yurdunda yaşandı. Asansörün aşağı kayması sonucu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Zeren Ertaş, hayatını kaybetti. Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında asansör firması yetkilisi M.B., firma sahibi H.T. firmanın mühendisleri R.H.A. ile U.İ. ve firmanın elektrik mühendisi N.M., tutuklanmıştı.

Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü M. Y., KYK'dan sorumlu müdür A. K. ve Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu Müdürü E. Ç. hakkında soruşturma izni verilmişti. Asansör davası sürerken yeni bir gelişme daha yaşandı. Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü C.F hakkında soruşturma yapılması için izin verildiği öğrenildi.

yenisökegazetesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Memurlar Haberleri