Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Lise ve Önlisans Mezunu 264 İşçi Alacak

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, toplamda 264 işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular için son tarih 2 Eylül 2024.

Önlisans Mezunu 8 Sürekli İşçi Alımı

Eti Maden İşletmeleri, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü (Bandırma/Balıkesir) ve Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü (Bigadiç/Balıkesir) için toplam 8 önlisans mezunu sürekli işçi alımı yapacak. Bu alımlar için gerekli izinler ilgili mercilerden alınmıştır. Adaylar, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre seçilecektir. İş başvuruları, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi'ne yapılacaktır. İlan, 26 Ağustos 2024 tarihinde İŞKUR'un resmi web sitesi www.iskur.gov.tr'de yayımlanacaktır. Başvurmak isteyenlerin bu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Lise ve Dengi Okul Mezunu 256 Sürekli İşçi Alımı

Eti Maden İşletmeleri ayrıca, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü (Bandırma/Balıkesir), Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü (Bigadiç/Balıkesir), Kırka Bor İşletme Müdürlüğü (Seyitgazi/Eskişehir) ve Emet Bor İşletme Müdürlüğü (Emet/Kütahya) için toplamda 256 lise ve dengi okul mezunu sürekli işçi alımı yapacaktır. Bu alımlar için de gerekli izinler alınmış olup başvurular aynı şekilde İŞKUR'un Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi üzerinden gerçekleştirilecektir. İlan, 26 Ağustos 2024 tarihinde www.iskur.gov.tr adresinde yayımlanacak. Başvuru yapmayı planlayanların bu ilanı takip etmeleri önemle duyurulmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Personel Alımı Haberleri