İl Müdürlüğü İçin 4 Yeni İsim Gündemde

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevini 2020 yılından bu yana yürüten Dr. Yüksel Pehlivan'ın başka bir göreve atanacağı ve yerine yeni bir ismin getirileceği söylentileri, ilimizde yoğun bir şekilde konuşuluyor.

Sağlık Müdürü pozisyonu, Kocaeli'de önemli bir görev olarak görülüyor ve özellikle siyasiler bu atamayla yakından ilgileniyor. Geçmişte, bu göreve yapılan atamalar MHP teşkilatlarının onayı ile gerçekleşirken, artık AK Parti’nin bu konuda etkisi büyük. AK Parti Kocaeli İl Başkanı'nın da sağlık sektöründe yatırımları olan bir hekim olduğu biliniyor.

4 İsim Ön Planda

Kocaeli'deki kulislerde, Dr. Yüksel Pehlivan’ın yerine geçebilecek dört isim konuşuluyor. Bu isimlerden ilki, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Sarıışık. İkinci aday ise Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Bahri Elmas. Ayrıca, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Çakır ve Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aziz Çardak’ın isimleri de öne çıkıyor.

Kocaeli'nin yeni İl Sağlık Müdürü’nün bu ay sonuna kadar belli olması bekleniyor. Bu önemli göreve kimin getirileceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri