İl Müdürü Görevden Alındı, Yeni Atama Yapıldı!

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Samet Tatlı, Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Veysel Tosun'un yerine Uzm. Dr. Samet Tatlı'nın görevlendirildiği duyuruldu.

Gün içinde yapılan paylaşımlarda, Dr. Tosun'un istifa ettiği veya başka bir göreve atandığı söylentileri yayıldı. Yaklaşık 2 yıldır bu görevde bulunan Dr. Tosun, görevinden alınarak yerine Dr. Tatlı atandı.

Uzm. Dr. Samet Tatlı Kimdir?

1989 yılında Bingöl'ün Karlıova ilçesi Halifan köyünde doğan Samet Tatlı, ilkokulu Halifan Köyü İlköğretim Okulu ve Merkez Cumhuriyet YİBO'da tamamladı. Ortaöğretim eğitimini TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi'nde bitirdi ve 2015 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2015-2017 yılları arasında Bingöl İl Ambulans Servisi'nde hekimlik ve başhekimlik görevlerinde bulundu. 2016'da "Yılın Hekimi" ödülüne layık görülen Tatlı, 2017'de Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı kazanarak Giresun Üniversitesi'nde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon eğitimi aldı. Uzmanlığını 2021'de tamamladıktan sonra 2022-2023 yıllarında Şanlıurfa Suruç'ta devlet hizmetini yerine getirdi. Haziran 2023'te Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Tatlı, evli ve bir çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri