İstifa Eden İl Müdürü, Üst Düzey Göreve Atanacak

Geçtiğimiz hafta istifa eden Uşak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan GÜVENÇ, üst düzey göreve getiriliyor.

AK Parti Uşak Milletvekili Opr. Dr. İsmail Güneş, Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Güvenç’in yeni bir üst göreve atanacağını açıkladı. Güneş, “İl Sağlık Müdürümüz, bu durumu bizimle paylaştı ve kendisine her türlü desteği sağladık. Konuyla ilgili bilgimiz var” dedi.

Opr. Dr. İsmail Güneş, bazı basın organlarında Uşak Sağlık İl Müdürü Erkan Güvenç’in görev değişikliğiyle ilgili yanlış iddiaların yayıldığını belirtti. Güneş, “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Erkan Güvenç, Sağlık Bakanlığı’nda daha üst bir göreve atanacak. Kendisi, görevinde son derece başarılı ve işini layıkıyla yapan bir yöneticiydi. Ancak, konuyla ilgili bazı basın organlarında doğru olmayan haberler yapıldığını gördüm. Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Haber yapılırken, söylentilere değil, tüm tarafların görüşlerine ve kapsamlı bilgilere dayanılmalı” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri