Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Atamalar: Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı ve İl Müdürü Değişti

Sağlık Bakanlığı'nda bazı üst düzey bürokratların görevden alınmasıyla yerlerine yeni isimler atandı. Bu değişiklikler arasında genel müdür, genel müdür yardımcısı ve il müdürü gibi kritik pozisyonlar da yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde önemli gelişmeler yaşandı. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ne bağlı genel müdür yardımcılığı pozisyonlarında iki yeni atama gerçekleştirildi. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü'nde önemli bir görev değişikliği yaşandı.

Sağlık Bakanlığında Genel Müdür Ataması

Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlük görevine Dr. Aziz Alper Biten atandı. Daha önce Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Aziz Alper, Sağlık Bakanlığı’na Dr. Kemal Memişoğlu‘nun atanmasıyla genel müdürlük görevine getirildi.

Halk Sağlığına Yeni Genel Müdür Yardımcıları Atandı

Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcılıklarına iki yeni atama yapıldı. Dr. Erdoğan Kocayiğit ve Uzm. Dr. Hamit Harun Bağcı, genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz İl Sağlık Müdürü Oldu!

Bursa eski İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından Osmaniye’ye İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Yaklaşık iki yıl Bursa sağlığını yöneten Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevinden ayrılmasının ardından memleketi Trabzon'a dönerek Arsin İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Edinilen bilgilere göre, Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'a bakanlıktaki değişim ile birlikte yeni bir görev verildi. Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı.

Sağlık Personeli Haberleri