Son Dakika: İl Müdürü Erkan Güvenç İstifa Etti!

Geçtiğimiz yıl Uşak İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Erkan Güvenç'in görevden alınıp alınmadığı ya da istifa edip etmediği konusunda çeşitli spekülasyonlar dolaşıyor.

21 Ağustos Çarşamba günü Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün web sitesinde, Güvenç'in yerine yardımcısı Dr. Betül İlbey'in İl Sağlık Müdür Vekili olarak atandığı bilgisi yer aldı.

Bu ani değişikliğin sebebi hakkında ne Sağlık Bakanlığı ne de Uşak Valiliği tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil. Ancak, birkaç farklı söylenti gündeme gelmiş durumda.

Bir söylentiye göre, geçen yıl Eylül ayında İzmir Sağlık Müdür Yardımcısıyken Uşak Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Erkan Güvenç, kendi isteğiyle istifa etti. Diğer bir söylenti ise, yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun bakanlıkta kendi ekibini oluşturmak için Güvenç'i görevden aldığı yönünde. Bu değişiklikten AK Parti Uşak Milletvekillerinin bile haberdar olmadığı belirtiliyor.

Görev süresi bir yılı bile doldurmamış olan Uzm. Dr. Erkan Güvenç, özellikle hastane denetimlerinde titizliğiyle tanınıyordu. Ancak, iktidara yakın bazı kadrolar arasında bu titizliğinin rahatsızlık yarattığı ve bu durumun Güvenç'in istenmeyen bir yönetici haline gelmesine neden olduğu ifade ediliyor.

Şimdi Uşak'ta yeni İl Sağlık Müdürü'nün kim olacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri