Sağlık Bakanından 40 bin sağlık personeli alımı hakkında açıklama

Sağlık Bakanlığı bütçe görüşemelrinde konuşan Bakan Fahrettin Koca, 40 bin yeni kadro tahsis edildiğini, 20 bin personel alımı için kılavuzun önümüzdeki günlerde yayınlanacağını ve KPSS puanına göre atama yapılacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , 40 bin yeni kadro tahsis edildiğini söyledi. Bakan Koca, 10 bin sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımında kılavuzun ne zaman yayımlanacağını ve atamaların mülakat yapılmadan KPSS ile olacağını söyledi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA – Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Sağlık Bakanlığımızla ilgili sorduğumuz sorulara süremiz elverdiğince cevap vermek istiyorum.

Sağlığa 40 bin yeni kadro tahsis edildi

Sağlık personeli, herkesin beklediği atama durumu. Bildiğiniz gibi 40 bin yeni kadro tahsis edildi. ÖSYM'ye 20 bin sözleşmeli sağlık personeli gönderildi, önümüzdeki günlerde kılavuz yayınlanmış olacak.

Atamalar KPSS ile olacak

KPSS puanına göre merkezi yerleştirmeyle ve mülakat yapmadan alım yapacağız. Bunun dışında, mart ayında ise 10 bini sürekli işçi, 10 bini sağlık personeli olmak üzere 20 bin personeli de ayrıca almış olacağız.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri