Bekir Pakdemirli ATAMA bekleyenlere neden RANDEVU vermiyor ve ATAMA yapmıyor?

Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli, atama bekleyen 150 Bin Ziraat, gıda,su ürünleri, baltek mühendisleri, veteriner hekimler, tekniker, teknisyen gibi, tüm branşları ayrı ayrı temsil eden 'TEMSİL HEYETİ'ne taleplerini ve projelerini sunmak üzere randevu verecek mi? İşte Temsil Heyetinin kendisine çağrısı;

Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli, atama bekleyen 150 Bin Ziraat, gıda,su ürünleri, baltek mühendisleri, veteriner hekimler, tekniker, teknisyen gibi, tüm branşları ayrı ayrı temsil eden 'TEMSİL HEYETİ'ne taleplerini ve projelerini sunmak üzere randevu verecek mi? İşte Temsil Heyetinin kendisine çağrısı;

Sayın bakanımız Bekir Pakdemirli;

Yeni Bakanımız ,ülke tarım ve hayvancılık politikasına hayırlı olmasını,bir sonraki başarılarınızın,bir öncekinden kat kat üstün olmasını dileriz.

Bizler memleketimize sevdalı,tarımı ve hayvancılığı MİLLİ olan bir ülke için yola çıkmış atama bekleyen 150 Bin Zıraat,gıda,su ürünleri,baltek mühendisleri veteriner hekimler,tekniker teknisyen olarak göreve hazırız, talibiz.

Bizler,gerek sosyal medyada,gerekse yüz yüze görüşmelerimiz neticesinde,tüm branşları ayrı ayrı temsil eden'TEMSİL HEYETİ'ni kurduk.

Dileğimiz,150 bin arkadaşımızın sesini sizlere ulaştırabilmektir..Yaklaşık 2 yıldır,gerek siyasi parti liderleri ile gerekse tüm AKP vekillerimiz ile defalarca görüştük.Sizlere sosyal medyadan yazarak sesimizi duyurmaya çalışmaktayız.

2016 KPSS puanımız Ağustosun sonunda yanacaktır! Bizler bu puanları almak için, bir yılı hazırlık, 2 yılı mücadele ile 3 yılımızı harcadık.Kadolarımız DPB dadır. Siz gerekli adımları atarsanız, Zehra Zümrüt Selçuk ve Berat Albayrak ile görüşmeniz ile maliyeye imzaya sunulacaktr. Ve  günlerimiz bitmek üzere. Bayram tatilini de düşünerek,atama ilanı için 17 Ağustos tarihi gibi kısa bir süremiz kalmıştır. Sayın bakanımız sizden çok acil Randevu talep ediyoruz.

Randevuda ayrıca,bugüne kadar yapılmış atamaların ne kadar yanlış olduğunu, bundan sonraki atamaların en doğru şekilde yapılması için PERSONEL REFORMU adlı projemizi sayın bakanımıza sunmak istiyoruz. Kesinlikle bu projemizi görünce destekleyeceğine ve bu doğrultuda şimdiye kadar hiçbir bakanın yapmadığı, en doğru atamaları yapıp Türkiye' ye örnek olacağına eminiz.Özellikle hayvancılık potansiyelimizin nasıl gelişebileceği öncelikli sunumumuzdur.

Mevzumuz hem doğru atamalar hemde Milli Tarım ve Hayvancılıktır.Verilen tarımsal ve hayvansal desteklerin nasıl boşa gittiğini ve ekonomiye nasıl zarar verdiğini de sunacağız.

Sayın Bakanımız ile sadece bir saat görüşebilmek için RANDEVU İSTİYORUZ.

Bayram öncesi sizinle görüşmek istiyoruz.

Her branşın temsilcileri olarak,şehir dışından geleceğimiz için 2 gün öncesinden haber vermenizi önemle rica ederiz.

Dilerseniz 5, dilerseniz 10 kişilik temsil heyetimiz ile görüşmeye hazırız.
Heyetimiz:
Sedat Meteroğlu
Neval İnal
Mürşide Hatipoğlu
Müslüm Sarı
Gül Kakşa
Esra Arpa
Tuba Atlı
Gülçin Ay
Tijen Keskin
İlkay Kaplan
Derya Subaşı
İbrahim Şimşek
...
Güçlü ve üreten Türkiye için, atama şarttır.
Kendi ürünümüzü kendimiz üretelim,ithalata dur diyelim.
Sayın Bekir Pakdemirli,
Türkiye'nin kaybedecek bir dakikası bile yoktur.
Acil Atama
Acil Randevu

Talebimizi kabul etmenizi rica eder,saygı ve hürmetlerimizi sunarız.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Personel Alımı Haberleri