AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, partisinin oy oranını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, A Haber canlı yayınında, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın güncel oy oranlarını açıkladı. . Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının ise yüzde 52 olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, A Haber'de canlı yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın güncel oy oranlarını açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranının AK Parti'den fazla olduğunu söyleyen Şen, "AK Parti'nin oyu 2 aydır yüzde 40 bandına oturmuş durumda. Cumhur İttifakı olarak yüzde 50'nin üzerindeyiz." dedi.

 KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının ise yüzde 52 olduğunu ifade etti.

Şen'in güncel anket sonuçlarına ilişkin A Haber'de yaptığı açıklamalar şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde 41 küsür demiştim, küsür 41.9'du yuvarlayıp 42 demiştik. Siyaset hep kavga işi değil biraz da nükte işi, 'küsüratımızı muhalefete hediye ediyorum' demiştim, medyaya yansımıştı. 2 aydır da oyumuz 40 bandına oturmuş durumda. Cumhur İttifakı toplamımızdan yüzde 50'nin üzerindeyiz.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri