AK Partili Ali İhsan Yavuz, partisinin son oy oranını açıkladı

AK Partili Ali İhsan Yavuz, partisinin masasındaki son oy oranını açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde “Hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözleriyle hafızalara kazınan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, masadaki son anket sonuçlarını paylaştı.

TV100'de Yeni Seçim Yasasına dair soruları yanıtlayan Yavuz, AK Parti'nin oy oranında herhangi bir düşüşün olmadığını Millet İttifakına gönderme yaparak açıkladı.

SON ANKETLER NEYİ GÖSTERİYOR?
AK Parti'nin oy oranında herhangi bir düşüşün olmadığını söylersem bilmiyorum, Millet İttifakı'nın bileşenlerinin keyfi kaçar mı? Onlar birtakım siteler üzerinden manipüle edilmiş anketler yayınlasa da bizim yapmış olduğumuz anket sonuçları bir önceki seçimde AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın almış olduğu oy oranının altına düşmeyeceğimizi bize gösteriyor. Bütün bunları sadece AK Parti'ye yarasın diye yapmış olsaydık böyle mi kanun teklifi oluşturulurdu?

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri