ORC Araştırma'dan en başarılı büyükşehir belediye başkanı anketi

ORC Araştırma: En başarılı büyükşehir belediye başkanları kim? ORC, belediye yönetimlerine ilişkin son anket sonucunu yayımladı. Anket sonuçlarına göre ilk beş sıradaki en başarılı büyükşehir belediye başkanı kim?

En başarılı büyükşehir belediye başkanı anketinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kaçıncı sırada? İşte en başarılı ilk 5 Belediye Başkanı (ORC Araştırma)

10 Şubat  - 10 Mart tarihleri arasında 30 büyükşehir ve 51 il merkezinde 51 bin 675 vatandaş ile yapılan ankette katılımcılara, "Son 3 yılı değerlendirdiğinizde belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz?" sorusu yöneltildi.

Vatandaşların cevaplarına göre son 3 yılda en başarılı Büyükşehir Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ikinci sırada yer alırken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 3, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 5. sırada yer aldı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri