Rawest'in anketinde CHP sürpriz yapıyor..

Rawest'in gerçekleştirdiği son seçim anketinin sonuçlarını Murat Yetkin köşesinde açıkladı. ortaya çıkardı: Diyarbakır Merkezli araştırma şirketinin sonuçlarına göre CHP oyları bölgede artıyor..

Murat Yetkin, kendisine ait sitede kaleme aldığı yazıda Rawest'in gerçekleştirdiği seçim anketi sonuçlarına ilişkin bilgilere yer verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Diyarbakır ziyaretini yazısında ele alan Murat Yetkin,  CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik'in açıklamalarını aktardı.

CHP OYLARI GÜNEYDOĞU'DA ARTIŞ GÖSTERDİ
Diyarbakır Merkezli araştırma şirketi Rawest'in anketine göre CHP'nin oylarının bölgede arttığına dikkat çeken Murat Yetkin, "Diyarbakır Merkezli araştırma şirketi Rawest, 2018 seçimlerinde yüzde 2 civarında olan CHP oy oranının yüzde 10 civarına çıktığını ve yavaş da olsa arttığını tahmin ediyor. CHP’nin Diyarbakır İl Başkanı bir sağlık çalışanı, hemşire Gönül Özer. O da iddialı “Bir milletvekili kesin çıkaracağız, ikincisini de garantilemeye çalışıyoruz diyor. Bu iddiaların doğru çıkıp çıkmayacağını seçimler gösterecek." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri