CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAYIN İSRAFİ KIŞLA İLE GÖRÜŞMEMİZDE "696 SAYILI KHK TAŞERON DÜZENLEMESİNDE KAPSAM DIŞI KALAN İŞÇİLERİMİZİN DURUMU AKTARDIK

T.C. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla beyi ziyaretimizde, 696/KHK taşeron düzenlemesinde kadro dışı kalan BİT'ler Belediyelerimizde çalısan Kiralık Şoförler, Yemekhane, Bilgi İşlem vb gibi yüzde 70 kuralına takılan işçilerimiz ve yine Kamu'da, KİT'lerin bir kısmı, 4 Aralık, Jokerler, Sözleşmeli işçiler ve İşkur TYP olmak üzere asıl işlerinde çalıştıkları halde 696 Sayılı KHK'da kapsam dışı kalan taşeron işçilerimizin durumlarını aktardık. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla beyfendi bunun üzerinden yaptığı açıklamasında; 696 sayılı KHK taşeron düzenlemesin de yasa da oluşan bazı kuralları getirdiği kısmı kadro mağduriyetler oluştuğu ve gerekli çalışmalar yapıldığı ve olumlu yönde adımlar atılacağını bilgilerimize sunmuştur. İlgilerinde dolayı teşekkür ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yazar Yazıları Haberleri