MİNİK YÜREKLERDEN KOCAMAN BAĞIŞ

Geçen sene Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu İmam Hatip Lisesi, bilimsel projelerle adından sıkça bahsettirdiği gibi sosyal sorumluluk projelerinde de en ön safta yer almaya aday görünüyor. Bu lisenin ortaokul bölümü 5. Sınıf öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi kapsamında anlamlı bir bağış yapıldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulda yürütülen çalışmalardan etkilenen Erva Rüya GÜNDOĞDU ve İrem UYANIK adlı öğrenciler sene başından beri biriktirdikleri kumbaralarını sınıf öğretmenlerine teslim ettiler. Yetim öğrenciler ve su kuyusu açmak gibi çalışmalarda kullanılacak olan bu paranın teslim edilmesi sırasında duygulu anlar yaşandı. Öğrencilerin yaşadığı huzur ve mutluluk ise gözlerinden okunuyordu.

Bilimsel alanlarda olduğu gibi sosyal alanlarda da başarısı çıtasını sürekli yükselten okulun bütün paydaşlarını tebrik ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yazar Yazıları Haberleri