İşte 1 milyon TL'nin altında kalan son model otomobiller için dikkat çeken kampanya detayları!

İşte 1 milyon TL'nin altında kalan son model otomobiller için dikkat çeken kampanya detayları!
Son günlerde Türkiye'de sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için fırsatlar hızla azalıyor. Otomobil fiyatlarındaki hızlı artış nedeniyle 1 milyon TL'nin altında kalan modeller büyük ilgi görüyor.

Özellikle Türkiye’de oldukça sevilen Fiat markası, Egea modeli için şaşırtıcı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Fiat Egea'nın fiyatı 1 milyon TL'nin altına düşerek büyük ilgi topladı. İşte detaylar:

Önümüzdeki ayın 2'sine kadar geçerli olacak kampanya, Egea modellerinin tüm modellerini kapsıyor.

Fiat Egea, Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobillerinden biri olarak, kampanya öncesi 969.900 TL'den başlıyordu. Ancak yeni kampanya ile bu fiyat önemli ölçüde düşürüldü. Kampanya detaylarına göre, belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modeli için tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirimi içermektedir. Metalik renk ve ekstra donanımlar kampanya fiyatına dahil değildir. Kampanya, stoklarla sınırlı olup, kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Fiat, kampanya şartlarını değiştirme veya sonlandırma hakkına sahiptir.

Bu kampanya, 2 Ağustos tarihine kadar geçerli olup, Fiat Egea modellerinin tüm versiyonlarını kapsamaktadır. Detaylı bilgi ve güncel fiyatlar için en yakın Fiat Showroom'larına başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.