Bakanlık, Yönetici Ek Ödemelerinde Düzenleme Yaptı! İşte Ücret Artış Tablosu

Bakanlık, Yönetici Ek Ödemelerinde Düzenleme Yaptı! İşte Ücret Artış Tablosu
Sağlık Bakanlığında beklenen gelişme! İşte yönetici ücretlerinde iyileştirme yapılması hakkındaki yeni düzenlemenin detayları

Sağlık Bakanlığında bir süredir gündemde olan sözleşmeli yöneticilerin ek ödemelerinde yapılacak düzenleme yürülüğe girdi!

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Koca imzasıyla yayımlanan yönerge ile 663 sayılı sözleşmeli yöneticilerle ek ödemelerinde artış yapıldı.

Bir süredir gündemde olan sözleşmeli yönetici ( sağlık  müdürü, başkan, başhekim, başhekim yardımcısı, başkan yardımcısı, hastane müdürü, hastane müdür yardımcısı, uzman)  ücretlerine ilişkin düzenleme Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA'nın imzası ile yürürlüğe girdi

İşte Sözleşmeli Yönetici Ücret Artış Tablosu

Bugün yayınlanan yönerge ile sözleşmeli sağlık yöneticilerinin (sağlık müdürü, başkan, başhekim,başhekim yardımcısı,hastane müdürü,hastane müdür yardımcısı)  ek ödemelerinde artış yapıldı. 


HASTANELER;

Başhekim maaşı ne kadar 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ;

Sağlık Müdürü Maaşı Ne Kadar

saglikpersoneli.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.