EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI HESABI: En düşük memur maaşı ne kadar oldu? En düşük memur emeklisi aylığı kaç TL?

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI HESABI: En düşük memur maaşı ne kadar oldu? En düşük memur emeklisi aylığı kaç TL?
Memur ve memur emeklilerinin 2024 yılının ikinci yarısında alacağı zamlı maaşlar merak ediliyor. 6 aylık enflasyon farkına göre, EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI, EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞ AYLIĞINI sizler için hesapladık

Milyonlarca memur maaşlarına yapılan zam oranları Haziran ayı enflasyon verileriyle birlikte netleşti. Buna göre 6 aylık toplam enflasyon %24,73 çıktı ve memur ve memur emeklileri toplamda yüzde 19,31 zam alacak. Peki, resmi verilere göre en düşük memur maaşı ve en düşük memur emekli aylığı kaç lira oldu?

Memur ve emekli maaş zammı ne kadar oldu?

Memur emeklilerinin aylık ve ücretlerinde temmuzdan geçerli olmak üzere toplamda yüzde 19,31 artış yapıldı. Aynı dönemde SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarında ise yüzde 24,73 artış sağlandı.

En düşük memur emekli aylığı kaç lira?

Aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 32 bin 861 liradan 39 bin 177 liraya, en düşük memur emekli aylığı 14 bin 741 liradan 17 bin 587 liraya yükseldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.