İl müdürünün görevden alınmasına, en çok o sendika mı sevindi?

İl müdürünün görevden alınmasına, en çok o sendika mı sevindi?
Kayseri'de yeni müdürün göreve başlaması üzerine ziyarette bulunan sendika başkanın, il müdürüne övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Eski il müdürüne yapmış olduğu eleştirilerle gündeme gelen Türk Tarım Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık, yeni atanan müdürü ilk ziyaret edenler arasında yer aldı. Başkan Işık, geçmiş açıklamalarında Tarım il müdürlüğünde çalışanların baskı altında olduğunu ve huzurlu çalışma ortamının olmadığını dile getirmişti.

Aksaray İl Müdürü iken Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanan Bülent Saklav göreve başladı. Misafirlerini ağırlayan Saklav’ı ziyaret edenler arasında dikkat çeken bir isim Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık oldu.

Daha önce Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin yönetimine yönelik eleştirileriyle dikkatleri üzerine çeken Işık, kendileriyle görüşülmemesine, randevu verilmemesine yönelik de tepki göstermişti. Şube Başkanı Işık, Kayseri’nin yeni Müdürünün göreve başlamasının ardından ilk ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Şube Başkanı Işık'ın ziyaret sonrası yaptığı açıklamadaki sözleri dikkat çekti:

'Sayın Müdürümüzün; Ülkemizin Türk ve Türkiye yüzyılı hedefinde Kayserimizin tarım ve hayvancılıkta hak ettiği yere gelmesi için huzurlu iş ortamında, üretim ve iş odaklı yönetim anlayışı ile çalışacağını beyan etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Müdürümüze Kayserimize hoş geldiniz der, çalışmalarında başarılar dileriz.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum