Sendika başkanı açıkladı: Yardımcı hizmetler sınıfı ve 3600 ek gösterge sözü verildi ama yerine getirilmedi

Sendika başkanı açıkladı: Yardımcı hizmetler sınıfı ve 3600 ek gösterge sözü verildi ama yerine getirilmedi
Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve 3600 ek gösterge verilmesi hakkında söz verildiği, ancak bugüne kadar bu sözün yerine getirilmediği belirtildi.

Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası Genel Başkanı Tuncay Cengiz, memurların sorunlarına değindi. Genel Başkan Cengiz açıklamalarında 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı konularında söz verildiği halde bugüne kadar yerine getirilmediğini bildirdi.

Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası Genel Başkanı Tuncay Cengiz;

"Bugün yoksulluk sınırının neredeyse yarısında ücret alan kamu çalışanlarının feryadını dile getirmek üzere bu mitingi düzenledik" diye konuşarak, "81 ilden temsilcilerimiz, üyelerimiz buraya geldi. 3600 ek gösterge söz verilmiştir ancak bugüne kadar yerine getirilmedi. Adaletsizlik giderilmedi. Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması söz verildi bugüne kadar yerine getirilmedi" ifadesini kullandı.

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum