CHP’den, İmam Hatip Ortaokulu Müdürüne ziyaret

CHP’den, İmam Hatip Ortaokulu Müdürüne ziyaret
CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, darp edilen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Atılgan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu iki şahıs tarafından zincirle darp edilen Çorum Merkez Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte okul binasını ziyaret ederek eğitimde yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekti. Solmaz, öğretmenler ve eğitimciler üzerinde yaşanan şiddetin son bulmasını ve bu konuda gerekli yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesini talep etti.

Solmaz, bir okul müdürünün darp edilmesinin kesinlikle kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, hem siyasi hem de hukuki anlamda okul müdürünün yanında olduklarını ve olayın aydınlatılması ile suçluların cezalandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Müdürü Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk’e geçmiş olsun dileklerini ileten Solmaz, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar ve İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.