CHP'den İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hakkında Soruşturma Talebi

CHP'den İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hakkında Soruşturma Talebi
CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Köroğlu, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ücretli öğretmen atamalarında ayrımcılık yapıldığını iddia ederek, müdürlük hakkında soruşturma başlatılmasını talep etti.

Köroğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz günlerde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan skandalları gündeme getirdik. Ne bir yalanlama ne de bir açıklama yapıldı. Bu sessizlik, iddialarımızın doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Ancak hâlâ bir soruşturma başlatılmadı. AK Parti İlçe Başkanlığı'nın soruşturmanın açılmasını engellediğini duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, AK Parti İlçe Sekreterliği tarafından hazırlanan ücretli öğretmen listelerinin görevlendirilmesi isteniyor.”

Köroğlu, özel eğitim branşı olmasına rağmen Adıyaman'dan gelen bir depremzede öğretmenin atanmadığını, ancak Akçaabat Belediye Başkanının yakın akrabasının alan dışı olmasına rağmen bu göreve atanmasını eleştirerek, “Adalet ismini taşıyan bir partinin bu tür uygulamalar yapması kabul edilemez. Müfettişleri bir kez daha göreve davet ediyorum. Eğer soruşturma başlatılmazsa, elde ettiğimiz belgeleri, isimler ve görev aldıkları okullarla birlikte kamuoyuna açıklayacağız. Yanlış bir yoldasınız, dönün yoksa gelecekte sizi neyin beklediğini kimse bilemez” şeklinde sert bir uyarıda bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.