Depremde 5 öğretmenin daha cansız bedenine ulaşıldı

Depremde 5 öğretmenin daha cansız bedenine ulaşıldı
öğretmen çift Oğuzhan (30) ve Melek Altınsoy (28), Samsunlu öğretmen İbrahim Maden (38) ve Hatice Yurt Ökmen ile eşi Gökhan Ökmen depremde hayatını.

GAZİANTEP’te enkaz altında kalan Aksaraylı öğretmen çift Oğuzhan (30) ve Melek Altınsoy (28) ile 2 aylık bebekleri Nehir Asel, yaşamını yitirdi

Gaziantep Nurdağı ilçesinde Feyzullah Yıldırım Anadolu Lisesi’nde görevli Almanca öğretmeni Oğuzhan Altınsoy ile Nurten Öztürk Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni Melek Altınsoy ve 2 aylık kızları Nehir Asel, Atatürk Mahallesi Nur Sitesi'ndeki evlerinde depreme yakalandı. Yıkılan binanın enkazında yapılan çalışmalarda Oğuzhan ve Melek öğretmen ile kızları Nehir Asel'in cansız bedenlerine dün gece ulaşıldı. Aksaray nüfusuna kayıtlı Oğuzhan öğretmenin 1 yıl önce evlendiği ve eşi Melek Altınsoy ise Mersin Mut ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Cenazeler, bugün ailelerine teslim edilecek.

KAHRAMANMARAŞ'ta, depremde eşi ve 2 çocuğuyla yıkılan binada yaşamını yitiren İbrahim Maden (38), memleketi Samsun'da toprağa verildi.

KAHRAMANMARAŞ'ta, depremde eşi ve 2 çocuğuyla yıkılan binada yaşamını yitiren İbrahim Maden (38), memleketi Samsun'da toprağa verildi.Kahramanmaraş'ta depremde oturdukları 9 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz atında kalan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İbrahim Manden, eşi Tuğba Huriye Maden ile çocukları Zeynep ve Neriz Maden hayatlarını kaybetti. Eşi ve çocukları Kahramanmaraş'ta toprağa verilen İbrahim Maden'nin cenazesi memleketi Samsun'a gönderildi.İbrahim Maden için bugün İlkadım ilçesi Kuşçulu Mahallesi'ndeki Kuşçulu Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazede Maden'in babası İhsan Maden ve ağabeyi Fatih Maden, taziyeleri kabul etti. İbrahim Maden, namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Genç öğretmen çift, depremde yaşamını yitirdi

Bodrum Anadolu Lisesi mezunu Hatice Yurt Ökmen ile eşi Gökhan Ökmen, Hatay Odabaşı Mahallesi Gürses Sokak Prestij Asi Apartmanı'nda yaşamını sürdürüyordu. Depremde oturdukları bina çöken iki genç öğretmen, enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.

Hatice Yurt'un öğretmeni İlknur Hatice Orman, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Sevgili Öğrencimiz Hatice Yurt'u Hatay'da maalesef kaybettik. Çok küçükken babası Ünal vefat etti, babasız kalıp çok emek harcadı bu hayat için, çok çalıştı, matematik öğretmeni oldu. Daha çok çalıştı KPSS'den yüksek puan alıp atandı. Gökhan ile evlendi. Onun da babası yoktu. Hep emek emek işledi bu yaşamı. Bu güzelim canımız enkaz altından sağ çıkamadı. İçimiz yanıyor. Allah annesine sabır ve dayanma gücü versin. Haticemiz ve sevgili eşi Gökhan melekler yoldaşınız olsun. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatın"

Hatice Yurt Ökmen'in cenazesinin Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracı ile Bodrum'a getirileceği ve 11 Şubat günü Bitez Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi. Eşi Gökhan Ökmen'in cenazesi de defnedilmek üzere İzmir'e gönderileceği öğrenildi.
DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.