Son Dakika: Kabine değişikliği geliyor! İşte bu gece görevden alınması beklenen isimler

Son Dakika: Kabine değişikliği geliyor! İşte bu gece görevden alınması beklenen isimler
Bu gece itibariyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değişiklik yapılacağı iddia edildi. Buna göre kabinede 3-4 bakanın değişeceği ve kararın resmi gazetede yayımlanacağı bildirildi.

Kabine değişikliğinde öne çıkan 3 bakan ismi açıklandı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kabine değişikliği gündemde çokça konuşulmaya devam ediliyor. Kabinede bu gece yapılacak değişiklik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki kabinede hangi bakanlar değişecek? İşte detaylar...

Odatv'nin son dakika olarak aktardığı bilgide , kabinede revizyonun gündemde olduğu bildirildi. Yayımlanan haberde yeni kabine için 3 ismin öne çıktığı bildirilirken görevden alınması beklenen bakanların ise şu şekilde olduğu bildirildi:

Odatv'de yer alan habere göre, Fahrettin Koca'nın yanı sıra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifasını sundu.

RESMİ GAZETE DETAYI

Bakanların görevden alınacağına yönelik kararın gece yarısında açıklanacak bir kararnameyle duyurulabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum