TGRT Haberden bomba kulis: Kabine bu gece değişecek, resmi gazetede yayımlanacak

TGRT Haberden bomba kulis: Kabine bu gece değişecek, resmi gazetede yayımlanacak
Son zamanlarda gündemden düşmeyen kabine değişikliğine dair iddialar artarken, TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, canlı yayında çarpıcı kulis bilgisi paylaştı. Sözcan, son dakika gelişmesi olmazsa kabine bu gece değişiyor dedi...

Kabinede bazı bakanların görevden alınacağına ilişkin çarpıcı kulis bilgisi, TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan tarafından paylaşıldı. Sözcan kabine değişikliği için bakan ismi açıklamazken, söz konusu isimlerin kabine toplantısı öncesi bu gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlanacağını iddia etti.

Gazeteci Sözcan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Herkes cuma gecesine kilitlenmişti, bekleyenler oldu ama değişiklik yapılmadı. Ben ne zaman olacağını söyleyeyim; o gece bu gece... Haber kaynaklarımın verdiği bilgi doğruysa ve son anda bir değişiklik olmazsa Kabine değişikliği bu gece gerçekleşecek. Onun için Resmi Gazete'nin yayın saatine saatlerimizi kurabiliriz. Neden bugün yapılacak? Çünkü yarın Kabine toplantısı var... Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana gelen bilgiye göre bu gece kaç bakan gidecekse, yarın yerlerine gelen bakanlar Kabine toplantısında yer alacak. Dediğim gibi son anda bir değişiklik olmazsa bu gece değişiklik olacağına dair güçlü sinyaller aldım" dedi.

TGRT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum