İşçi sendikaları boş durmuyor! Ek protokol ile işçi maaşlarına yeni zam!

İşçi sendikaları boş durmuyor! Ek protokol ile işçi maaşlarına yeni zam!
Bekirhan Belde Belediyesi ile Kars ve Konyaaltı Belediyelerinde işçilerle ek protokol imzalanarak maaşlara yeni artış yapıldı.

Beledilerde toplu iş sözleşmesinde yeni gelişme. Bazı belediye başkanları ve sendikalar bir araya gelerek ek protokol imzalıyor ve işçi maaşlarına yeni zam yapılıyor.

Artan enflasyon karşısında işçi sendikaları boş durmuyor. Son olarak Bekirhan Belde Belediyesi ile Kars ve Konyaaltı Belediyelerinde ek protokol imzalanarak işçi maaşlarında yeni artışlar yapıldı.

İşte 3 ilde gerçekleşen ek sözleşmelere ilişkin detaylar:

Antalya Konyaaltı Belediyesi ile Güvenlik-İş Sendikası ve Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile işçilerin maaşına %37 oranında zam yapıldı.

Kars Belediyesi BELTAŞ A.Ş bünyesindeki çalışanların maaşlarının iyileştirilmesine yönelik hazırlanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzalanarak yürürlüğe girdi. 

Batman Belediye-İş Sendikası İl Başkanlığı ile Bekirhan Belde Belediyesi arasında Personel A.Ş. çalışanlarını kapsayan ek protokolle maaşlar güncellendi. Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Belde Belediyesi Personel A.Ş’de yapılan ek zamla en düşük işçinin maaşı 18 bin TL’ye çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.