İş Bankası promosyonu coştu da coştu! Tek seferde 41.300 TL ödenecek

İş Bankası promosyonu coştu da coştu! Tek seferde 41.300 TL ödenecek
Çalışanları sevindiren haber İş Bankasından geldi. Belediye yetkilileri başlatılan ihale de en fazla ödeme veren İş Bankası ile mutabakata varıldığını açıkladı. İşte tüm çalışan ve emekliler için merak konusu olan maaş promosyonlarındaki son dakika gelişm

Temmuz ayına damgasını vuran dev bir anlaşma! İş Bankası, tarihi bir rekorla çalışanlara 41.300 TL maaş promosyonu ödemesi yapacak.

Burhaniye Belediyesi yetkililerinin, İş Bankası ile yaptıkları maaş promosyon anlaşması sonucunda rekor seviyede, 41.300 TL maaş promosyonu alacaklar. Detaylar haberimizde...

Memur ve işçilere 41.300 TL promosyon ihalesi

Burhaniye Belediyesi memur-işçi ve sözleşmeli personel maaşları için İş Bankası ile anlaşma sağlarken 41.300 TL maaş promosyonu olarak işçilerin hesaplarına yatacak miktar olarak belirlendi. Diğer taraftan 358 Belediye Şirket Personeli için yapılan promosyon ücreti ise 33.250 TL olarak belirlenirken, ihaleyi ise en yüksek fiyat veren Yapı Kredi Bankası kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.