MEB Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Görevden Alındı! Peki Görevden Alınacak Sıradaki Bakan Yardımcısı Kim Olacak?

MEB Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Görevden Alındı! Peki Görevden Alınacak Sıradaki Bakan Yardımcısı Kim Olacak?
Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) önemli bir görev değişikliği yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı ve yerine eski milletvekili Muhammet Bilal Macit atandı.

Daha önce kulislerde konuşulan haberlerde, Şamlıoğlu'nun yerine etkin bir siyasetçinin atanacağı öngörülüyordu.

MEB'de Görev Değişiklikleri Devam Ediyor

Bakanlıkta yaşanan bu değişim, Bakan Yardımcılığı seviyesindeki değişikliklerin devam edeceğine dair işaretler veriyor. Kulislerde edinilen bilgilere göre, 12 yıldır Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Nazif Yılmaz’ın da kısa süre içinde görevden alınması bekleniyor. Yılmaz’ın yanı sıra, başka Bakan Yardımcılarının da değişip değişmeyeceği merakla bekleniyor. Bu konuda yeni gelişmeler ilerleyen günlerde netleşecek.

Nazif Yılmaz’ın Yerine Kim Atanacak?

Mebpersonel.org'ta Ankara'da sıkça dile getirilen iddialara göre, Nazif Yılmaz’ın yerine atanacak isim büyük bir merak konusu. İddialar, bu göreve ya MEB içerisindeki mevcut Genel Müdürlerden birinin ya da İl Milli Eğitim Müdürlerinden birinin atanabileceği yönünde. Nazif Yılmaz’ın görevden alınma kararının ise yakında Resmi Gazete’de yayımlanması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum