Son dakika müjde! Kadrolu ve sözleşmeli memurlara yüzde 120 zam açıklandı

Son dakika müjde! Kadrolu ve sözleşmeli memurlara yüzde 120 zam açıklandı
Temmuz zammını bekleyen memurlara Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesiyle yüzde 120 zam açıklandı. Memurlarla ilgili 2024 yılı son dakika zam açıklamaları devam ediyor.

Alınan kararlar doğrultusunda, Temmuz zammını merakla bekleyen memurlar için sosyal denge tazminatı ile alakalı zam kararı verildi ve sosyal denge tazminatı yüzde 120 arttırıldı

Belediye başkanları ve sendikalar arasında düzenlenen görüşmelerde, sendikalar üyelerinin hakkını korumak için elinden gelen gayreti gösteriyor.

MEMURLARA YÜZDE 100 ARTIŞ ONAYLANDI

Bu kapsamda son açıklama Sivrihisar Belediyesi tarafından yapılmış bulunuyor. Belediye yetkilileri ve Tüm-Bel-Sen Sendikası arasında yapılan toplantı sonucu açıklandı. Eskişehir'de imzalanan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesiyle memurların sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler yapıldı ve Sivrihisar Belediyesinde görev yapan memurların sosyal denge tazminatı yüzde 120 arttırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum