Büyükşehir belediye başkanı, milli eğitim bakanı olacak iddiası!

Büyükşehir belediye başkanı, milli eğitim bakanı olacak iddiası!
2023 yılı seçimlerinden önce Milli Eğitim Bkanlığı için, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ismi ön plana çıkıyor.

Bakan Mahmut Özer ile 2023 seçimlerine gidilmeyeceği ve seçim öncesinde yapılacak kabine değişikliğinde görevden alınacak isimler içinde ilk sırada olduğu Ankara Kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor.

Ankara kulislerinde MEB Bakanlığı için Nazif Yılmaz, Yusuf Tekin ,Hamza Aydoğdu ve Ahmet Gündoğdu isimleri konuşuluyordu fakat son günlerde Bakan Mahmut Özer'in yerine gelecek isim konusunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ismi ön plana ciddi bir şekilde konuşulup ön plana çıkmaya başladı.Fatma Şahin'in hem aile Bakanlığı tecrübesi , Büyükşehir belediye başkanlığı sırasındaki sosyal projeler ve eğitim odaklı icraatları siyasiler ile yıldızı barışmayan Mahmut Özer’in yerine tam da siyasetin göbeğinden gelen Fatma Şahin ismini gündeme taşıyor.
mebpersonel.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum