İl Milli Eğitim Müdürü hakkında bomba açıklama: Çok kısa sürede görevden alınacak

İl Milli Eğitim Müdürü hakkında bomba açıklama: Çok kısa sürede görevden alınacak
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'in, Gazze protestosuna katılan okul müdürüne soruşturma başlattığı ve bu nedenle görevden alınmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor...

Geçtiğimiz günlerde Sivas Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin, İHH'nın düzenlediği Gazze protestosuna katıldığı ve sonrasında Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'in öğrenci ve öğretmenlere soruşturma açtığı iddia edildi.

OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Büyüksivas.com'da yer alan habere göre, açılan soruşturma sonrası okul müdürü A. S.'nin bir çok ceza aldığı ve atamasının Şehit Uzman Onbaşı Ramazan Nayır İmamhatip Ortaokuluna yapıldığı bildiriliyor.

OKUL MÜDÜRÜ, İL MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET ETTİ

Haberde, yaşanan olay sonrası okul müdürünün, kendisine ceza teklif eden müfettişleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'i bakanlığa şikayet ettiği, Eğitim Bir-Sen'in, okul müdürü lehine taraf olduğu ve yakın zamanda Sivas'a bakanlık müfettişi geleceği ifade ediliyor.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINACAK

Büyüksivas.com'a göre, Bakanlık müfettişleri tarafından yapılacak soruşturma sonrası, il müdürü Necati Yener'in görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.