Görüntüler tartışma yaratmıştı..Okul müdürü hakkında ilçe milli eğitime şikâyet!

Görüntüler tartışma yaratmıştı..Okul müdürü hakkında ilçe milli eğitime şikâyet!
Erenler'de bulunan bir ortaokulda okul aile birliği öğrencilerin bir servis şirketine yönlendirilmesine karar verdi. Okulun ilk günü öğrenci kaydı için bekleyen diğer servisçiler karara tepki gösterirken, velileri söz konusu şirketle ilgili bilgilendiren okul müdürünün öğrencileri tek tek servislere bindirdiği görüntüler de dikkat çekti.

Sakarya Erenler'de bulunan Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği, öğrencilerin bir servis şirketiyle taşınması yönünde yönlendirme kararı aldı.

Editörünün görüştüğü İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okul aile birliklerinin korsan taşımacılığın önüne geçmek için böyle bir karar alabileceğini söyledi.
Müdür Savaşçı, buna rağmen gerekli belgeleri olan yetkin diğer servis şirketleri ya da servis plakası olan bireysel servisçilerin engellenemeyeceğini söyledi.

OKUL MÜDÜRÜNE TEPKİLİLER

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer servisçilerin tepkisini çeken konu ise bundan sonra gelişti.

İddiaya göre Okul müdürü Hüseyin Efe de yeni kayıt yaptıran öğrencilerin velilerine tek tek mesaj atarak firmanın adını ve kayıt için yapmaları gerekenleri bildirdi.

İddiaya göre okula yeni kayıt yapılan öğrencilerin velilerinin numaraları da servis şirketine verildi.
Servis şirketi de okul müdürünün mesajıyla yakın zamanda velilere kayıtla ilgili bilgilendirme yaptı.

Eğitim öğretim yılının açıldığı ilk gün okul önünde kayıt için bekleyen diğer servisçiler de duruma tepki gösterdi.
Velilerin kayıt sırasında okul idaresi tarafından diğer servis şirketine yönlendirildiğini belirten servisçiler, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe yazarak okul müdürü Hüseyin Efe hakkında şikâyette bulundu.

Okul çıkışında okul müdürü Hüseyin Efe'nin öğrencileri tek tek servislere yerleştirmesi de bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Gönderilen görüntülerde müdür Efe'nin bu yaklaşımıyla ilgili eleştiriler de  yer alıyor.
MEDYABAR

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum