Mebpersonel com internet haber sitesi kapatılmasın!

Mebpersonel com internet haber sitesi kapatılmasın!
Mebpersonel.com'un kapatılmasına ilişkin açılan davada, editörünün sitem dolu sosyal medya paylaşımlarını yorumsuz olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İnternet Haberciliği dezenformasyon yasasıyla hukuki bir zemine oturtulmuşken kamu haberciliği alanında ( özelliklede eğitim camiasına yönelik) faaliyet yapan mebpersonel.com adlı haber portalına MEB tarafından, isim benzerliği vb. hukuki gerekçelerle kapatma davası açılmasını üzüntüyle karşıladık!

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
Mebpersonel.com editörünün sitem dolu sosyal medya paylaşımlarını yorumsuz olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Mebpersonel.com
@mebpersonelCom

Milli Eğitim Bakanlığı @mebpersonelCom sitemizin erişiminin durdurulması İçin Mahkemeye Başvurmuş.

Gerekçe ise Site adresinde meb ve personel kelimelerin geçmesi öğretmenlerin @tcmeb duyurularına engel oluyormuş.

Asıl sebep ise Bakan Mahmut Özer ve Ekibinin tüm yanlışlarını ++ +haber olarak yaptığımız İçin olsa gerek .Şayet Bakan Mahmut Özer ve
ekibini övecek haberler yapsaydık durum böyle olur muydu? 

Sonuç olarak
mebpersonel .com olarak yayınımıza son verilsede bu yanlışları duyurmak İçin yeni bir isim adı altında siz değerli okurlarımız ile olacağız.

Editörün Notu: Mebpersonel.com haber sitesi sosyal medya hesabından Kamubiz.com'a engel getirmiş olmasına rağmen, biz yine de eğitim camiasına oldukça emeği geçen böyle bir haber portalının kapatılmasını doğru bulmuyoruz. Dolayısıyla bu yanlıştan kısa sürede dönüleceğini ve tüm kamu haber sitelerinin aynı duyarlılığı göstereceği düşüncesindeyiz. Saygılarımızla.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum