Milli eğitim müdürü 2. kez görevden alındı!

Milli eğitim müdürü 2. kez görevden alındı!
Milas ilçe milli eğitim müdürü kim oldu? Akın Aydın Kimdir? Daha önce görevden alındıktan sonra açtığı davayı kazanarak yeniden Milas Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelen İsa Bal, yine görevden alınarak Muğla’ya öğretmen kadrosuyla ataması yapıldı. Müdür Bal’ın yerine ise Ordu’nun Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın atandı.

Muğla’nın Milas ilçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsa Bal’ın Muğla merkeze öğretmen kadrosu ile ataması yapıldı. Bal’ın yerine Ordu’nun Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın’ın ataması yapıldı.

Milas’ta 2016 yılından bu yana Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, bir süre önce Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne araştırmacı kadrosuna atamasının yapılmıştı ve geçtiğimiz yıl açtığı davayı kazanarak yeniden Milas’taki Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelen İsa Bal’ın, önümüzdeki pazartesi günü Milas’taki ilişiğini keseceği ve son atamayla ilgili de itiraz için hukuki süreci başlatacağı öğrenildi.  

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Akın Aydın Kimdir?

Akın Aydın, Şubat 2017'de Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Ordu’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Akın Aydın Ulubey’e İlçe Milli Eğitim Müdürü olmuştu. Bir süre önce rotasyon nedeniyle İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Akın Aydın tekrar Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

habermilas

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum