Okul müdürü kalbine yenildi

Okul müdürü kalbine yenildi
Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymakam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

Kocaeli Karamürsel Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okul Müdürü Özden Seferoğlu (59) kalp ve şekerden kaynaklı ani rahatsızlığı üzerine kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşama veda etti.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Olay gece geç saatlerde Kayacık Mahallesi, İmsa sitesinde evde yalnız olan Seferoğlu'nun şekeri yükselip komaya girdiği ve insilünü yapamadan düşüp başını çarptığı iddia edildi. Bir kaç saat sonra telefonlara cevap vermeyince dairesine giren komşuları yerde yatan Seferoğlu'nu görünce hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdiği bildirildi. Eşi hanım efendi istanbulda yeni doğmuş torununun yanına gittiği için Seferoğlu'nun evde yalnız olduğu bildirildi.
karamursel.tv

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.