ING Bank'tan Emeklilere Büyük Müjde! Ağustos Ayına Özel Promosyon Fırsatı

ING Bank'tan Emeklilere Büyük Müjde! Ağustos Ayına Özel Promosyon Fırsatı
ING Bank, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyayı duyurdu. Banka, emekli promosyonlarında önemli bir artışa giderek, Ağustos ayına özel yeni fırsatlar sundu.

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz'da düzenlediği basın toplantısında, emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. Bu zammın ardından bankalar, emekli müşterileri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Milyonlarca emekli, açlık sınırının altındaki maaşlarını destekleyecek yeni promosyon oranlarını merakla bekliyor.

ING Bank Emekli Promosyonunu Artırdı

Emekli maaşlarındaki artışla birlikte bankalar, emekli müşteri sayılarını artırmak için promosyon tekliflerini yeniliyor. ING Bank da Ağustos ayına özel olarak emekli promosyonlarını yükseltti.

Banka, SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING’ye taşıyan emeklilerin, maaş tutarına göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabileceğini açıkladı. Ayrıca, Otomatik Fatura Talimatı'nı ING mobil üzerinden veren emekliler, ek olarak 3.000 TL daha promosyon alabilecekler. Bu sayede emekliler, toplamda 18.000 TL'ye kadar promosyon kazanma şansına sahip olacak. Kampanyadan yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da yararlanabilir.

Nasıl Başvurabilirim?

Ağustos ayına özel bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, e-Devlet Kapısı üzerinden, "Cebimdeki Danışman" uygulamasıyla görüntülü görüşme yaparak, ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya ING şubelerini ziyaret ederek maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

Kampanya Detayları

ING, kampanyaya katılan emeklilere şu avantajları sunuyor:

  • Dijital para transfer işlemleri ücretsiz yapılabilir,
  • %3,84'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma imkanı,
  • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanma,
  • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusunda bulunanlara, ilk 1 yıl kart ücreti ödemezsiniz. Ayrıca 20.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans veya 1.000 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.