100 Bin Liranın 32 Günlük Getirisi Yükseldi! VakıfBank Mevduat Faiz Oranlarını Güncelledi

100 Bin Liranın 32 Günlük Getirisi Yükseldi! VakıfBank Mevduat Faiz Oranlarını Güncelledi
VakıfBank, 100 bin liraya 32 gün sonunda ne kadar kazandırıyor? Vatandaşlar ellerindeki nakit parayı en yüksek faiz oranıyla değerlendirmek için bankaları araştırıyor.

"VakıfBank hoş geldin faizi ne kadar? 100 bin liranın 32 günlük getirisi ne kadar?" gibi sorular merak ediliyor. İşte detaylar...

Elinde birikimi olan vatandaşlar, enflasyondan korunmak için bankaların mevduat faiz oranlarını inceliyor. VakıfBank da artan faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Peki, VakıfBank’ın hoş geldin faizi ne kadar ve 100 bin liranın getirisi nedir?

VakıfBank'ta Faizle Para Değerlendirme

Eğer VakıfBank mobil bankacılık kullanıyorsanız, mevduat hesabınızı kolayca açabilirsiniz. "Hesaplarım" sekmesinden "Vadeli Hesap Aç" veya "Arı Hesabı" seçeneğini kullanarak günlük veya belirlediğiniz vade süresi için hesabınızı açabilirsiniz. Vadesiz hesabınızdaki parayı vadeli hesaba aktararak işlemi tamamlayabilirsiniz.

100 bin liranın 32 günlük getirisi fırladı! Vakıfbank mevduat faiz oranlarını güncelledi - Resim : 1

VakıfBank Mevduat Faizi Hesaplama

VakıfBank’ın tanışma faizi kampanyasından yararlanarak 100 bin TL'nizi yatırırsanız, 32 gün sonunda yüzde 48 faiz oranıyla 3.881,97 TL, 3 ay sonunda ise yüzde 49 faiz oranıyla 11.393,17 TL kazanç elde edebilirsiniz.

Eğer Arı Hesabı açarsanız, 100 bin TL'ye bir günlük yüzde 47 faiz oranıyla 106,90 TL kazanç sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.