Son dakia, BAT grubu sigara fiyatlarına zam yaptı: İşte Kent, Tekel 2000, Viceroy, Pall Mall, Maltepe, Samsun fiyatları

Son dakia, BAT grubu sigara fiyatlarına zam yaptı: İşte Kent, Tekel 2000, Viceroy, Pall Mall, Maltepe, Samsun fiyatları
Sigara fiyatlarındaki zamlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, BAT grubu da sigara fiyatlarına zam yaptı ve en ucuz sigara 67 TL’ye yükseldi. Kent, Tekel 2000, Viceroy, Pall Mall, Maltepe, Samsun kaç lira oldu?

Ağustos ayında gerçekleşen zamlardan sonra Eylül ayında da sigara fiyatlarına yeni zamlar gelmeye başladı. Artan ÖTV'nin etkisiyle sigara fiyatları yeniden arttı. İlk olarak Philip Morris (PM) ve ardından JTI grubunun yaptığı zamlara BAT grubu da katıldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sigaraya zam geldi" diyerek zam haberini duyurdu. PM grubundaki sigaralara gelen zam 3-4 TL arasında değişirken, JTI grubunda en düşük fiyatlı sigara 67 TL oldu. Aynı şekilde, Dündar BAT grubuna da zam geldiğini ve bu artışın yarından itibaren geçerli olacağını belirtti.

Zam yağmuru sürüyor. Bir sigara grubu daha zam yaptı. En ucuz sigara 67 TL oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.