400 Bin TL Faizsiz Kredi Desteği Açıklandı! Başvuru Şartlarına Dikkat

400 Bin TL Faizsiz Kredi Desteği Açıklandı! Başvuru Şartlarına Dikkat
Vatandaşların yüzünü güldürecek önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 400 bin TL faizsiz kredi desteği sunacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

SGK, ev sahibi olmak isteyenler için kritik bir destek sağlayarak 400 bin TL faizsiz konut kredisi vereceğini açıkladı. Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını Ziraat Bankası ve Halk Bankası'na yapabilecekler. Bu düzenleme ile birçok kişi ev sahibi olma hayalini gerçekleştirebilecek. Tüm detaylar haberimizde...

400 Bin TL Faizsiz Krediden Kimler Yararlanabilecek?

  • 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu kapsamında olanlar,
  • 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında olan malul, dul ve yetimler,
  • 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun gereğince harp veya vazife malullüğü maaşı alan vatandaşlar.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin, hak sahipliği belgelerine ihtiyaç duymaksızın doğrudan T.C. Ziraat Bankası veya T.C. Halk Bankası şubelerine başvurmaları yeterli olacak.

Bu fırsattan yararlanmak ve faizsiz kredi desteği ile ev sahibi olmak isteyenler, belirtilen bankaların şubelerine başvurarak detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.