Ağustos’ta Sigara Fiyatlarına Yeni Zam: Paket Başına 5 TL Artış!

Ağustos’ta Sigara Fiyatlarına Yeni Zam: Paket Başına 5 TL Artış!
Sigara kullanıcılarına bir kötü haber daha: Ağustos ayında sigara fiyatlarına yeni bir zam geliyor. Paket başına 5 TL'lik bir artış yapılacak. İşte detaylar ve zamlı sigara fiyatları…

Son dakika gelişmesi: Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına Ağustos ayında yeni bir zam yapılacağını duyurdu.

Temmuz ayında, sigara, benzin ve motorine büyük zamlar yapılmıştı. Ancak, sigara fiyatlarına yansıyan zam, firma rekabetleri nedeniyle beklenen 8-9 TL yerine 4-5 TL olmuştu.

Gelecek Zam ve Tarih

Erol Dündar, Temmuz ayında yapılan düşük zammın Ağustos ayında tamamlanacağını belirtti. Yapılan açıklamada, Ağustos ayında sigara fiyatlarına 4-5 TL civarında bir artış yapılmasının beklendiği ifade edildi. Dündar, ilk zamların gerekli miktarda yapılmadığını, dolayısıyla yeni zammın kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.