Akbank’tan 20.000 TL Sıfır Faizli Kredi Fırsatı! Faiz Ödemem Diyenlere Büyük Avantaj

Akbank’tan 20.000 TL Sıfır Faizli Kredi Fırsatı! Faiz Ödemem Diyenlere Büyük Avantaj
Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Temmuz ayının ilk faizsiz kredi kampanyası Akbank’tan geliyor. Akbank, 20.000 TL’lik faizsiz kredi fırsatı ile dikkat çekiyor. İşte kampanya detayları...

Akbank’tan 20.000 TL Faizsiz Kredi

Geçikmiş kredi ve kredi kartı borcu olanlar için mükemmel bir fırsat! Akbank, müşterilerine 20.000 TL'lik nakit destek imkanı sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar, bu faizsiz kredi ile rahat bir nefes alabilir. İşte 20.000 TL faizsiz kredi başvuru detayları...

ak-bank.png

Akbank Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi

Akbank, “Mobilden Akbanklı Olanlara 20.000 TL’ye Varan %0 Faiz!” sloganıyla yeni kampanyasını duyurdu. 20.000 TL, 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi %0 faizle sunuluyor. Başvuru şartları ise şu şekilde:

  • Kampanya Süresi: 16 Temmuz 2024 – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayan müşteriler bu kampanyadan faydalanabilir.
  • Başvuru: Kredi başvurusu, Akbanklı olma sürecinin tamamlanmasının ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Başvuru Süresi: Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemlerinin 16 Ağustos’a kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesi ile birlikte Akbank Mobil’e girerek krediye başvurabilirler.
  • Değerlendirme: Kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilip olumlu bulunursa karşılanacaktır.
  • Aktif Kullanıcılar: 16 Temmuz 2024 – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında bankanın herhangi bir ürün veya hizmetini aktif olarak kullanmayan ve inaktif statüde olan müşteriler de Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden adımları tamamlayarak kampanyadan faydalanabilirler.

%0 Faizli İhtiyaç Kredisi Hesaplama

akbank.png

  • Vade: 6 ay
  • Aylık Taksit: 3.333 TL
  • Toplam Geri Ödeme: 20.115 TL
  • Hayat Sigortası Kesintisi: 556,17 TL

Bu kampanya ile faizsiz kredi desteğinden yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Başvuru ve detaylı bilgi için Akbank Mobil'i indirip hemen Akbanklı olun!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.