Denizbank'tan Öğretmenlere ve Memurlara Özel İhtiyaç Kredisi! Düşük Faizli ve Esnek Ödeme Kredi Kampanyası...

Denizbank'tan Öğretmenlere ve Memurlara Özel İhtiyaç Kredisi! Düşük Faizli ve Esnek Ödeme Kredi Kampanyası...
Denizbank, öğretmenlere ve tüm kamu çalışanlarına özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 50 bin TL'ye kadar kredi düşük faiz ve esnek ödeme gibi birçok avantaj şeklinde sunuluyor.

DENİZBANK öğretmenlere, memurlara ve tüm kamu çalışanlarına özel 50.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ VE ESNEK ÖDEME koşulları sunan ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı..

DenizBank nakit ihtiyaçlarınız için %4.91’den başlayan uygun faiz oranlarıyla ve 36 aya varan uzun vade seçenekler ile hemen kullanabileceğiniz krediniz hazır. 50.000 liraya kadar kredi çekebilir uygun faiz oranı ile zorlanmadan geri ödemenizi yapabilirsiniz.

Dosya masrafsız kredi başvurunuzu dilerseniz evrak prosedürleri ile uğraşmadan İnternet Bankacılığı ya da MobilDeniz aracılığı ile anında oluşturabiliriniz.

Örnek Kredi Tablosu

kamu-calisanlarina-ozel-kredi.png

Oran ve Fiyatlar

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisine kolayca başvurabilir, 55.000 TL‘ye kadar olan kredi limiti ve 36 aya varan taksitlerle kredi kullanabilirsiniz. Üstelik kredinizi evraksız İnternet Bankacılığı'ndan/MobilDeniz’den hemen veya nüfus cüzdanınızla size en yakın DenizBank Şubesi’nden kullanabilirsiniz.

Etiketler :